Spirituális Választerápia (SVT)

A Spirituális Választerápia (SVT) egy önismereti módszer, mely a lélek oldaláról közelíti meg az életben adódó nehézségeket, problémákat, legyen az pl. egészségi, lelki, kapcsolati, anyagi természetű. 

A kérdés vonatkozhat bármire: legyet szó tárgyakról, szívünknek kedves állatokról, személyekről, csoportokról, akár egy vállalkozásról; minden és mindenki rendelkezik valamilyen tudatossággal. Ez a tudatosság megszólítható, tisztítható és gyógyítható az SVT segítségével.

Az SVT az adott helyzet gyökerét tárja fel, fogalmazza meg, oldja ki és gyógyítja szeretetteljes energiával. Mindehhez az inga és a speciális táblázatok segítségével a tudat alatti elmében lévő programok és energiák, valamint az Akasha krónikában (az Univerzum Nagykönyvtárában lévő lélekfeljegyzésekben) lévő információkat ismerjük meg - a traumák, kellemetlen, veszélyes helyzetek ismételt átélése nélkül.

Ha Ön nem volt még SVT konzultáción, röviden ismertetem a módszer lényegét. Ezután felkészülök, ráhangolódok a tisztításra, majd Önt is felkészítem. A felkészülési folyamat segítségével semleges nézőpontból tudok segíteni Önnek, megteremtve így egy zavartalan, tiszta kapcsolatot a saját Felső Énemmel (Belső vezető/ Felettes Én/ Örökkévaló Én), és az Ön Felső Énjével. Ez azért fontos, hogy az akadályozzó tényezőket elhárítsuk, és a tisztításból származó pozitív energiák, előnyök befogadása és megértése akadálymentes legyen. 

A konzultáció során a Felső Én bölcsességével és rálátásával feloldja a gátló blokkok, programok, élmények, beidegződések, hiedelmek, fogadalmak energiáit; megmutatja, hogy Önnek az egészséges egyensúlyhoz mire van szüksége. Tényleges és tartós változást azonban csak akkor érhetünk el az SVT-vel is, ha a változást tiszta szívvel szeretné és az ajánlott életviteli, gondolati, fizikai változásokhoz szükséges lépéseket is megteszi.

Van-e az SVT-nek mellékhatása? Igen, a kiegyensúlyozott, egészséges, boldog élet!

 

Pszichiátriai kezelés alatt álló betegek kezelésére nincs lehetőség.

Kérem, vegye figyelembe, hogy az egészségügyi problémákkal kapcsolatos tisztítás nem helyettesíti az orvosi, pszichiátriai diagnózist, illetve bármely gyógykezelést, de nagymértékben beindítja a test öngyógyító folyamatát, ezzel segítve az egészséges állapot elérését! 

A képet Szöllősi Eszter készítette.