Érzelmi kötelékek oldása

Az emberek életük során érzelmi kötelékekkel, hajszálvékony „fonalakkal” kapcsolódnak más emberekkel. Életünkben az első legfontosabb szálak édesanyánkhoz és családtagjainkhoz kapcsolnak minket. Kötelékeink lehetnek vékonyak, vagy vastagabbak attól függően, mennyi ideje áll fenn, vagy milyen intenzitású, mélységű a kapcsolat.

A szálakon keresztül ide-oda áramolhat pozitív és negatív energia egyaránt az érintett személyek között.

Az egymást szerető, tisztelő embereket pozitív kötelékek kötik össze. Egy kapcsolat véget érhet, például haláleset, vagy szakítás, válás miatt. Általában ezek a kötelékek lassan szétválnak. De ezek a kötelékek negatívvá változhatnak, ha például a kapcsolat lezárását követően a pár egyik tagja továbbra is ragaszkodik a másikhoz, birtokolni akarja. Az is előfordulhat, hogy elhunyt szerettünket nem tudjuk elengedni. A félelemmel teli kapcsolatok is ugyanígy szívják el energiáinkat.

A fennálló kötelékeket lelki szemünkkel láthatjuk vagy érzékelhetjük, de előfordulhat, hogy tudtunkon kívül von el energiát tőlünk, vagy negatív energiát küld felénk. E függőség hatására például nem tudunk új párkapcsolatba lépni, de akár orvosilag meg nem magyarázható betegségek is kialakulhatnak.

Ezeket a szálakat célszerű feloldani, mivel gátolják a boldog, kiegyensúlyozott, egészséges életvitelt. A szeretetteljes, égi segítők által vezetett oldás során kizárólag az(oka)t a szála(ka)t tisztítjuk meg, amelyek nem szolgálják Önt, ezért elvágni, vagy mértékét csökkenteni szükséges. Így nem az emlékek szűnnek meg, csak az energiát elszívó kötelék... 

                                                           A képet Szöllősi Eszter készítette.