Gyógyító beszélgetés

Sokszor elég egy kedves, figyelmes beszélgetőpartner, aki ítélet nélkül meghallgat minket, és egyből meglátjuk a megoldást nehéz helyzetünkben, vagy megkönnyebbülünk… Ilyen a gyógyító beszélgetés.

A gyógyító beszélgetés lényege az, hogy egy másabb, magasabb nézőpontból megláthassuk felelősségünket a bennünket olykor fájdalmasan érintő, esetleg elfeledett, elnyomott események kapcsán. A beszélgetések eredményeként képes lesz egészséges önképet, önértékelést kialakítani és olyan döntést hozni, amely beindíthatja testének, lelkének öngyógyító mechanizmusát; pozitív irányú változást hozzon az életében.

A gyógyító beszélgetések nem célja, hogy jól bevált receptet adjon az Ön kezébe, hanem az, hogy szeretetteljes tükröt tartsunk, melyben Önmaga ismerje fel problémái gyökerét, hogy támogatással nézzen szembe félelmeivel, elfojtott érzelmeivel, életének meg nem élt eseményeivel.

A választás és ezzel együtt a felelősség az Öné; nagyobb rálátással és reális önképpel biztosabb vizekre vezetheti élete hajóját!