Magamról

 

Deczki Adrienn vagyok. Speciális életvezetési tanácsadó és tréner, Spirituális Választerápia tanácsadó.

2003-ban fordultam az önismeret felé, hogy világomat „rendbe hozzam”. Sokféle módszert kipróbáltam, hogy megtaláljam önmagamat. Az egyes lépések hatására bekövetkező pozitív változásokat tapasztaltam a saját és a körülöttem élők életében. Elindultam a boldogabb, egészségesebb és kiegyensúlyozott élet felé… 

2011. óta érkeznek hozzám Mária Magdolna szeretetteljes evangéliumának üzenetei. Ezen üzenetek lejegyzése és publikálása tényleges átélést és „átégést” jelentettek és jelentenek számomra.

2013-ban úgy döntöttem, készen állok arra, hogy megháláljam földi és égi segítőimnek mindazt az áldásos segítséget, amit kaptam. Ezért elsajátítottam azokat a hatékony, finom és szeretetteljes módszereket, amelyek saját utamon is nagy segítséget nyújtottak. Ezeket az áldásokat kívánom megosztani és átadni mindazoknak, akik hozzám fordulnak.

 

Végzettségek:

2013. Spirituális Választerápia- Alap tanfolyam

2014. Spirituális Választerápia- Haladó tanfolyam

2013/2014. tanévben végeztem kiváló eredménnyel a Metafizikai Szabadegyetemen Speciális Életvezetési tanácsadó és Trénerként. Továbbá a Metafizika oktatója képesítést is megszereztem.

Az oldal története

Pár éve még csak a szeretet-üzeneteket kaptam,  de nem tudtam, mit is kezdjek ezekkel a szeretetteljes üzenetekkel. Talán meg is ijedtem egy picit a felelőségtől. Aztán életem hatalmas fordulatot vett és megteremtődtek a feltételek, hogy lejegyeznem a teljes könyvet. Majd kerestem a lehetőséget, hogyan tegyem közzé nagyközönség számára ezeket a kincseket. Az a megérzésem jött, hogy a könyv részleteit egy blogban tegyem közzé. A könyv írásával egyidejűleg az életem is megváltozott. A könyv szellemében kapott útmutatások vezettek, hogy elsajátítsam azokat a módszereket, melyek mindenki felé a szeretetet közvetítik. Ezért indítottam el a Rubintrózsa oldalt.

Köszönöm családomnak (nagyszüleimnek, szüleimnek, testvéremnek és családjának), barátaimnak (Pósa Andreának, Szabó Orsinak, E. Zsuzsinak, Macska Móninak) és különösen férjemnek és kislányaimnak: Nórinak, Zsófinak a rengeteg segítséget, támogatást és szeretetet amellyel körbe vesznek.

 

A képet Szöllősi Eszter készítette.