Narayana kezelés

A”NARAYANA”– szanszkrit szó. Jelentése: „Istennek azon formája, mely minden emberi szívben jelen van.” (Metafizikai Szabadegyetem- tananyag) Az Isteni szeretet energiája.

Az „Isteni” szeretet energia az univerzumban mindenhol jelen van. Az Univerzum szeretetét tisztán, módosítás nélkül továbbítom Ön felé, a test, a lélek és a szellem harmóniájának megteremtése érdekében. Így az intelligens gyógyító szeretet energia olyan minőségben és mennyiségben, jut el Önhöz, ahogy arra Önnek szüksége van.

Minden kezelés érzete, tapasztalata, időtartama más és más, de minden kezelésben közös, hogy szeretetteljes lelki és fizikai hatását azonnal érezni fogja:

·         helyreáll az egészséges energia-szint,

·         kitisztul a test energia-rendszere (az aura, a csakrák és meridiánok)

·         kellemesen ellazul, oldódik a stressz, megkönnyebbülést hoz,

·         támogatja, erősíti az immunrendszert, a test tisztulási folyamatát, csillapíthatja a fájdalmat, elhárítja a gyógyulás akadályait,

·         a hagyományos orvosi terápia kiegészítéseként használható, csökkenti azok esetleges mellékhatását, fokozza az öngyógyító folyamatokat.

Az előnyös gyógyító folyamatok fenntartása érdekében természetesen Önnek is tennie kell. A Narayana- kezelés ehhez is lendületet ad.

 

Kérem, vegye figyelembe, hogy a Narayana kezelés nem helyettesíti az orvosi, pszichiátriai diagnózist, illetve bármely gyógykezelést, de nagymértékben beindítja a test öngyógyító folyamatát, ezzel segítve az egészséges állapot elérését!