Blog

Az áldások áramlása

2014.10.04 17:51

Minden teremtettben ott van a lélek. Az Isteni szeretet egyformán árad mindenki felé. Van aki képes befogadni és van, aki elutasítja az áldásokat.

Ahhoz, hogy befogadóvá válj, ki kell tisztítanod a gondolataidat és a szívedet. Kizárólag szeretetteljes gondolatokat engedj meg magadnak. Ehhez kérd a szívedet, támogasson téged. A szív azonnal jelzi, hogy jó, vagy rossz úton jársz. Ha még nem hallod szíved szavát, csendesedj el, és figyelj befelé. Hallgasd gondolataidat. Ha a gondolatok is elcsendesedtek, figyeld szíved hangját. Mit súg neked? Fény van benne? Vagy még tisztulnod kell? Imádkozz Istenhez tiszta szándékkal, hogy tisztítsa ki gondolataidat és fényesítse fel szívedet. Amikor szívedben megjelenik a fény, kérd hogy hassa át szívedet, lelkedet, szellemedet, minden részedet.

Amikor ez megtörténik, láthatóvá, hallhatóvá, érezhetővé válik számodra minden, ami benned van. (Jó és rossz egyaránt). Érzékeld mi a jó és mi a rossz. Mi az amit szíved diktál neked. Maradja a szíved által mutatott úton, hogy tiszta szíved és tiszta gondolataid vezessenek a tiszta élet felé. Így már észreveszed és könnyedén be is tudod fogadni az áldásokat, amelyek az élet minden pillanatában feléd áradnak.

Nyújtsd ki a kezed, és fogadd el az Atya és az Anya szeretetét.

Áldás, áldás, áldás

2014.10.02 19:55

Nézd, lement a Nap. A csillagok ragyognak. Mindegyik egy-egy ékkő a Jóisten palástján, mellyel óvón betakar estére. Nem kell, hogy erősnek láttasd magad, mert támaszod vagyok.  Ha hited erős és szeretsz teljes szívedből, már mindent megtettél. Légy áldott, hogy vállaltad, hogy társam legyél. Anyám megért, tanítványaim közül alig valaki érti ezt meg. Ne mások szavára figyelj, csak nézz a szemembe, és mindent látni fogsz és tudni általa. Társamnak fogadlak, véled megelégszem, véled igazul és tisztán élek, neked támaszt nyújtok, és örömmel elfogadom a gyerekeket, akikkel megajándékozol. Köszönöm, hogy szeretsz, hogy megértesz, hogy az Embert és az Istent is látod bennem. Hogy melletted Ember lehetek, hogy melletted otthonra leltem. Hogy fogod a kezem és gondomat viseled. Köszönöm a mosolyodat és a könnycseppet, melyet értem ejtesz. Köszönöm, hogy vagy, és velem vagy.

Békesség

2014.09.30 12:37

Akinek szívében békesség van, annak a szívét gyönyörű dallam hatja át. Ez a dallam mindenkinek saját dala, nincs két egyforma dallam. Ha ez a dallam megszólal a szívben, a harmónia és a békesség a szív állandósult állapotává válik. A szív ilyenkor ragyog és ragyogásával árasztja el a többi embert is

Hogyan tudom elérni a békességet?- kérditek gyakran. Én úgy látom, hogy békességgel a szívünkben születünk és ezt az állapotot tartjuk gyerekként is. Azonban a napi kihívások, a szegénység, a nyomorúság megtöri szívetek dallamát. Nem kell mást tennetek, csak figyeljétek szívetekben a fényt, a lángot, ha csak apró lángocska is, újjáéleszthető. A lángra figyeljetek és gondolatban növeljétek egyre nagyobbra. Hitetek erejével olyan nagyra tudjátok növelni, hogy beragyogja szíveteket és megszólal a dallam.

Eleinte csak rövid ideig tudjátok megszólaltatni, de türelemmel életetek minden percében szólni fog saját dalotok. És ahogy ez a dal szívetekben megszólal, szívetekben sebeitek begyógyulnak és körülményeitek megjavulnak.

Öröm, béke, harmónia

2014.09.29 12:15

Ne utasítsd el azt, aki vagy. Hibáiddal, esetlenségeddel, mindennel együtt szeret Isten Téged. Nyisd ki szíved, szemed, füled. Érezd, lásd, és halld a csodát. Isten öröme határtalan. Ha akarod beburkol, mint puha, meleg takaró és megvéd minden támadástól. A legnagyobb veszély azonban nem akkor van, mikor mások támadnak téged. Hanem amikor önmagadat bántod. Kishitűséggel, gyűlölettel, elutasítással, mikor rosszat gondolsz magadról, mikor tükörbe nézve elutasítod magad látványát. Nézz a tükörbe és mond ki hangosan! Szeretem magamat, szeretem a testemet és minden gondolatomat. Elfogadom, hogy a Teremtő Isten bennem nyilvánul meg. Minden nap egy újabb lehetőség, hogy a szeretet útján egy újabbat lépjek. Hálás és áldott vagyok mindenért, amim csak van. Fénylő csillag vagyok az égbolton. Ragyogó fényem Istentől való. Belsőm sugározza mindenkinek a hitet és az örömöt. Az öröm forrása bennem van. Áldott minden nap, melyet megélhetek. Minden nap egy új esély, hogy szépet és jót cselekedjek. Napról napra betöltöm a küldetésemet. Öröm és béke uralkodik belsőmben. Az öröm és a béke természetes állapotom.

Isten szemében nincs lehetetlen

2014.09.25 13:34

A nyugodt derű állapota jellemezte szinte minden pillanatát. A gondok nem érintették lelkét a legnehezebb pillanatokban sem. Szívének sugárzó szeretete irányította tetteit. Mindig tudta, mikor kell kivárnia türelemmel, vagy mikor kell azonnal cselekednie. Sohasem sértett, sosem bántott, csak tanított példájával, szeretetével. És aki hallotta ugyan, de szíve nem nyílt meg tanításai előtt, annak is adott útravalót. A reményt, hogy más út is létezik. Lehet a gyűlöletet szeretetre cserélni.

Mégis sokan támadták és hamis prófétának kiáltották ki. Ezekről az emberekről azt mondta egyszer, hogy ők azok, akik belefeledkeztek a földi világba és falat építettek maguk köré. "Nem akarják beengedni az igazságot. Szeressétek őket is, mint tenmagatokat, mert ha a falak leomlanak szívükről és megismerik az Igazságot, saját ragyogásuk, belső fényük megmutatja Isten kegyelmét, végtelen türelmét és szeretetét Nektek is. Isten szemében nincs lehetetlen."

A zene és a tánc ereje

2014.09.24 07:39

A zene és a tánc fontos az ünnepeken. Hosszú ruhában fejemen koszorúval táncolok. Mozdulataimból öröm és felszabadultság sugárzik. A tánc megnyitja az alhasi csakra energiáját az pedig a szívet. Kezemben a fátyol ezt az öröm energiát áramoltatja szét. Az áramlás megnyitja a harmadik szemet. Ezzel hatalmas energiaáramlás történik, mely hat a férfiak energiájára és segíti gyógyulásukat. Pörgésemmel szétszórom ezt az energiát. Látom, hogy gyönyörködik táncomban Jézus, és a táncom örömöt okoz Neki.

Ispotály- a halál közeledtével

2014.09.23 08:20

Amikor az ispotályban eltávozni készül egy ember, fogom a kezét és simogatom a fejét. Figyelem aurájának fényét. Kérem a szeretet tüzét, hogy adjon erőt a haldoklónak és oldja fel az átlépéstől való félelmét. Majd imádkozom és elmondom a Miatyánkat. Kegyelmet kérek számára és kezemből a szívébe fehér galamb száll, majd a galamb és a lélek együtt repülnek fel a Teremtőhöz. Így megtörténik az elengedés.

Jézus megtanította a gyógyítást

2014.09.22 14:51

Tedd össze a két kezed, adj hálát Istennek. Kérd Isten segítségét és érezd át, hogy a beteg ember tiszta szívéből vágyja-e a gyógyulást. Nézz szemébe, hogy szemeden keresztül Isten tekintete sugározzon a betegre. Kezed érintése most Isten érintése, végtelensége Isten végtelensége, szeretete Isten szeretete. És hagyd, hogy az örök szeretet tegye a dolgát, javítsa a hibát, átrendezze a legapróbb részletet is. Kérj megbocsátást és kegyelmet. Adj hálát a gyógyulásért!

Az étel és az ital megáldása

2014.09.19 11:08

Egy nap a kútból vizet húztam, és korsóban vittem, amikor Jézus megállított, és azt mondta: „Édes Atyám, áldásodat kérem az ételre, az italra, és arra aki adta (készítette). Ámen.” Egyszerűsége és kedvessége lenyűgözött. Mikor megkóstoltam a vizet éreztem, hogy a szeretet ereje áramlik testembe általa.

Fények az éjszakában

2014.09.15 05:43

Este, amikor feljön a hold és megjelennek a csillagok az égen, megkezdődik a pihenés időszaka. Minden ember és az állatok nagy része nyugovóra tér, és álomba szenderedik.

Ki nyugodt, könnyű szívvel pihen le, annak álma is könnyed lesz. Zavaros gondolatokkal lefeküdni pedig olyan, mintha nem hagynál pihenőt testednek, lelkednek. Reggel még fáradtabban ébredsz, mint ahogy lefeküdtél. Ezért lefekvés előtt pihentesd, tisztítsd meg testedet és lelkedet. Lelked imával könnyítheted. Szívedet bontsd ki az aggodalmak, félelmek, harag hálójából és ragyogtasd fel. Aggodalmaidat, félelmeidet és haragodat add át a Jóistennek, és bocsáss meg mindenkinek. Így szíved is felszabadul és az esti pihenés során tiszta szíved gyógyítja tested. Ha így teszel, reggelre kipihenten, erővel feltöltötten és egészségesen ébredhetsz. Éld hát tudatosan az életedet!

<< 1 | 2 | 3 >>

Figyelem! A Szeretet-üzenetek saját szellemi termékeim, ezért annak másolása, közzététele a forrás megjelölése nélkül nem engedélyezett.