Az áldások áramlása

2014.10.04 17:51

Minden teremtettben ott van a lélek. Az Isteni szeretet egyformán árad mindenki felé. Van aki képes befogadni és van, aki elutasítja az áldásokat.

Ahhoz, hogy befogadóvá válj, ki kell tisztítanod a gondolataidat és a szívedet. Kizárólag szeretetteljes gondolatokat engedj meg magadnak. Ehhez kérd a szívedet, támogasson téged. A szív azonnal jelzi, hogy jó, vagy rossz úton jársz. Ha még nem hallod szíved szavát, csendesedj el, és figyelj befelé. Hallgasd gondolataidat. Ha a gondolatok is elcsendesedtek, figyeld szíved hangját. Mit súg neked? Fény van benne? Vagy még tisztulnod kell? Imádkozz Istenhez tiszta szándékkal, hogy tisztítsa ki gondolataidat és fényesítse fel szívedet. Amikor szívedben megjelenik a fény, kérd hogy hassa át szívedet, lelkedet, szellemedet, minden részedet.

Amikor ez megtörténik, láthatóvá, hallhatóvá, érezhetővé válik számodra minden, ami benned van. (Jó és rossz egyaránt). Érzékeld mi a jó és mi a rossz. Mi az amit szíved diktál neked. Maradja a szíved által mutatott úton, hogy tiszta szíved és tiszta gondolataid vezessenek a tiszta élet felé. Így már észreveszed és könnyedén be is tudod fogadni az áldásokat, amelyek az élet minden pillanatában feléd áradnak.

Nyújtsd ki a kezed, és fogadd el az Atya és az Anya szeretetét.