Blog

Bocsánat

2014.09.11 10:23

Kinek szívében béke lakozik és szívének legbelső Isteni hangjára hallgat minden nap, nem sért meg senkit és önmagát is tiszteletben és becsben tartja. Ha véletlenül nem a legbelsőbb hangra hallgattál és megbántottál valakit, vagy önmagadat, kérj bocsánatot tiszta szívvel. A bocsánatkérés felszabadítja, kioldja a benned lévő feszültséget, és nyugalommal árasztja el szívedet. Aki megbocsát felszabadul a kötelék alól. Ám aki ragaszkodik a fájdalomhoz, sértettséghez, magát köti hozzá, rabbá lesz.

Bocsáss hát meg másoknak és önmagadnak és a megbocsátás szabaddá tesz.

Eljegyzés

2014.09.05 10:39

Egy napon Jézus elment, a városon kívülre. Mikor visszatért, kezében egy csokor vadvirágot hozott. 

Arra kért, hogy fonjak belőle koszorút. Amikor elkészültem, szelíden a fejemre tette. Éreztem, hogy ezzel a mozdulattal véglegesen megváltozik az életem. Szinte egyesültem az egész világgal. Boldogság és öröm járt át. Kedvesen megsimította hajamat… Ekkortól már nem csak a tanítványa, hanem a jegyese voltam.

 

Nagy tanítók

2014.09.02 14:44

Nagy tanítók

Minden, ami körülvesz minket, tanít. Legyen az bármilyen körülmény, esemény, vagy ember, aki próbára tesz. Az életben mégis a legnagyobb tanítók mi vagyunk saját magunk számára.

Tudsz-e szeretet maradni, tudsz-e szeretett maradni? Hited elég erős-e? Tudsz-e hű maradni Istenhez és Önmagadhoz? Szolgálod-e a szeretetet ilyen körülmények között is?

Ha egy próbát kiállsz, Isten boldog. De ha elbuktál újabb és újabb esélyt kapsz, hogy bizonyíts. Hogy kinek kell bizonyítanod? Nem Isten, hanem Te magad leszel bírád, és addig tanulsz, amíg olyan ragyogóvá nem válsz, hogy Isten elé állj.

Tudd, hogy hibáidért Isten már megbocsátott és már itt a Földön vár Téged is vissza a szeretet birodalmába.

 

A megkísértés

2014.08.23 16:03

A megkísértés

A mindennapok próbái a kísértések.

Türelemmel, szeretettel tudtok viseltetni szívetekben minden nap minden percében? Vagy elborul az óvatosan összeállított építmény?

Milyen alapra építetted? Miből építetted?

Rombold le porig tákolmányodat, ha nem kősziklára- hitre és szeretetre építetted. Mert csak hitből és szeretetből készült építmény elég stabil ahhoz, hogy kiállja a próbatételeket, amiket önmagad elé állítasz.

A gyógyítás

2014.08.21 08:14

A legjobb gyógyszer a szeretet.

Mindig kéznél van, sohasem fogy el és nincs ára, bár értéke felbecsülhetetlen.

Fordulj hát a szenvedő felé szeretettel és add a szeretet sugarát kezébe, hogy az vezesse az elesettett vissza az egységbe.

Ahogy a szeretet sugara érinti a szenvedőt, arca megnyugszik, szeme felragyog, élővé válik.

Segítségedre addig van szüksége, míg a beteg el nem hiszi, hogy önmaga is képes szeretni.

Első bejegyzés

2014.08.01 14:57

Ma elindítottam a Szeretet-üzenetek blogomat. 

A www.facebook.com/Rubintrozsa oldalon és ezen a blogon keresztül teszem közzé Mária Magdolna evangéliumának szeretet-üzeneteinek mai, modern változatát.

A szeretet-üzenetetek központi témája a szeretet megnyilvánulása az élet minden területén. Csodálatos, bensőséges, példaértékű vallomás egy szerelem történetéről, gazdagságról, szegénységről, bölcsességről, szépségről, reményről, békéről, becsületről, illetve a párkapcsolatról…, azaz magáról az ÉLET-ről. 

<< 1 | 2 | 3

Figyelem! A Szeretet-üzenetek saját szellemi termékeim, ezért annak másolása, közzététele a forrás megjelölése nélkül nem engedélyezett.