Békesség

2014.09.30 12:37

Akinek szívében békesség van, annak a szívét gyönyörű dallam hatja át. Ez a dallam mindenkinek saját dala, nincs két egyforma dallam. Ha ez a dallam megszólal a szívben, a harmónia és a békesség a szív állandósult állapotává válik. A szív ilyenkor ragyog és ragyogásával árasztja el a többi embert is

Hogyan tudom elérni a békességet?- kérditek gyakran. Én úgy látom, hogy békességgel a szívünkben születünk és ezt az állapotot tartjuk gyerekként is. Azonban a napi kihívások, a szegénység, a nyomorúság megtöri szívetek dallamát. Nem kell mást tennetek, csak figyeljétek szívetekben a fényt, a lángot, ha csak apró lángocska is, újjáéleszthető. A lángra figyeljetek és gondolatban növeljétek egyre nagyobbra. Hitetek erejével olyan nagyra tudjátok növelni, hogy beragyogja szíveteket és megszólal a dallam.

Eleinte csak rövid ideig tudjátok megszólaltatni, de türelemmel életetek minden percében szólni fog saját dalotok. És ahogy ez a dal szívetekben megszólal, szívetekben sebeitek begyógyulnak és körülményeitek megjavulnak.