Újjászületési tippek# ima

2021.03.08 12:45

A lelki tisztulásban, gyógyulásban segítségünkre lehet az ima. Már azzal teszel önmagadért, ha összeszeded a gondolataidat és megfogalmazod vágyaidat, a kívánt állapotot.

Fontos, hogy a hited szerint szólítsd meg ŐT! Isten, a Teremtő, a Végtelen Univerzum, az Egy… Bárkihez imádkozol tudd, hogy ereje ott van benned is. Az imával az Ő erejét nyitod meg ÖNMAGad felé.

Az ima tisztító hatása:

  • A fókuszt a hiányról, a nehézről, a fájdalomról átteszed a kívánt célra. A fókusz megváltoztatása is sokat segít, hogy elmozdulj az egészséges, szeretetteljes gondolatok és teremtések felé.- Gondolatok tiszítása.
  • „Köszönöm!” A hálaadó ima egyik legszeretetteljesebb módja a szív megnyitásának.
  • A hittel és tiszta érzésekkel elmondott ima megnyitja a csodák kapuját… „Legyen meg a Te akaratod!”
  • Az imával enyhülhetnek, a lelki mérgek-feldolgozatlan megélések: pl. harag, düh, aggodalom, bizalmatlanság, stb. -Érzelmek -lelki mérgek tiszítása.
  • Nem minden rózsaszín az életünkben, sokszor nagyon súlyos történeteket hordozunk. Kérd az imádban a megbocsátást mindezekért, és Te is bocsáss meg mindenkinek- Önmagadnak is. –  felszabadulás a megbocsátás erejével.
  • Imánkban a legnehezebb terheinket átadhatjuk Istennek. Ez nem azt jelenti, hogy a felelősséget hárítjuk át, hanem általa azt érezhetjük, hogy nem vagyunk egyedül, Isten szerető gondoskodása velünk van.

Az imával megkönnyebbülünk, az életerőnk növekszik, szervezetünk öngyógyító folyamata beindul.

Képzeld el, ahogy a rádión a csatornát átállítod! Imáid pont így hangolnak rá téged a szeretet, öröm és egészség hullámhosszára!

Áldott napot kívánok!

Adrienn

Kép forrása: pixabay.com