Miért lett az oldal neve Gyógyír testnek, léleknek, szellemnek?

2021.10.29 19:50

Egyik nagyon kedves barátnőmmel beszélgettünk, hogy mi lehetne kifejező név arra, amit csinálok. Kerestük a szavakat, de egyik sem illett megfelelően. És akkor megkérdeztem, hogy mit jelentenek az általam használt módszerek és a kezelések számára, mit tapasztal, hogyan hatnak Rá. Ekkor azt mondta nekem: „Gyógyír vagy a testemnek, lelkemnek!” Innen ered a név.

Nem vagyok orvos, pszichiáter, vagy pszichológus. Speciális életviteli tanácsadó és Sprituális Választerápia tanácsadó vagyok. Sajnos ez is csak újabb meghatározás, ami nem mond igazán semmit a külső szemlélőnek.

Képességeim által a fizikai világon túlmutató információkat is érzékelem és ezek az érzékelések segítenek, közvetíteni azokat az üzeneteket, útmutatásokat, gondolatokat, lépéseket, melyek vendégem testi-lelki harmóniájának helyreállítását szolgálják.

Nem tudom előre megmondani, hogy az egyes alkalmakkor mit fogunk csinálni, milyen módszert, vagy technikát fogok alkalmazni. Minden alkalomban közös azonban, hogy szeretetteljes, védett térben összehangolódunk. A cselekvő szeretet (, vagy ahogy Te nevezed Isten / Teremtő / Univerzum) általam teszi a dolgát, és ez a szeretet Gyógyír minden sérülésre. Nincs két egyforma alkalom.

Időpontot telefonon a 20 5341031 számon, vagy Messenger üzentetben tudunk egyeztetni!

Várlak szeretettel!

Adrienn

A képet Szöllősi Eszter készítette. Hála és köszönet érte!