Mi is az a morfogenetikus mező?

2021.07.14 13:32

Van körülöttünk egy láthatatlan- hologramszerű energiamező, mely gondolatokat, hiedelmeket, hitrendszereket, érzelmeket és emlékezetet - azaz energiákat tartalmaz, mely körülvesz és összeköt bennünket. Ez a morfogenetikus mező. Ezt a mezőt a biológusok csoportléleknek, C. G. Jung és Dr. Roberto Assagioli kollektív tudattalannak nevezi; míg a fizikusok kvantum mezőnek hívják. Mindennek van energiamezeje, nemcsak az embereknek, de a tárgyaknak, épületeknek, akár közösségeknek, cégeknek sőt településeknek is. Mivel tudatunkkal kapcsolódunk a mezőhöz, így lehetséges kapcsolatba lépnünk egymással pont úgy, mintha az interneten egy weboldal tartalmát érnénk el.

Amikor személyesen, vagy online dolgozom, felkészülök a munkára a Spirituális Válasz Terápia segítségével- a mezőn keresztül felveszem a kapcsolatot a vendég „Felső Én”-jével.

Gondoltad volna, hogy Te is használod a mezőt? Pl. ha egy barátod eszedbe jut, és pár percen belül megcsörren a telefon és a barátod keres, a morfogenetikus mezőn kapcsolódtatok.

Áldott napot kívánok!

Adrienn

kép forrása: pexels.com