Ima a családokért 7. nap Advent 2. vasárnapja

2021.12.05 06:00
Kedveseink!
 
Tudom, hogy vannak olyanok köztünk, akik a feladás határán vannak életük egy, vagy több területén. A nehéz helyzetek igen komoly megpróbáltatást jelentenek, és elfáradtatok. A helyzetet fokozza, hogy sok esetben a családtagok közé is beékelődött a félelem. Pont ezért indult az imafolyam, hogy az ima „SZERETET” tápláléka által megtartsuk és emeljük MAGunkat, EGYmást. Ezzel a közösen elmondott imával kívánunk Nektek erőt, hogy felálljatok és tovább lépjetek!
Advent 2. vasárnapja, 2021.12.05
Advent 2. vasárnapja a HIT-ről és a Reményről szól.
Drága Mennyei Atyám!
Eléd jövök most a megtört életemmel, a félelemmel teli szívemmel, az egyre fogyó erőmmel. Köszönöm, hogy hallod az imámat. Köszönöm, hogy nem vagy közömbös velem és az életemmel kapcsolatban, hanem számontartod minden lélegzetvételemet! Köszönöm, hogy figyelsz rám és jót akarsz nekem.
Uram, hozom most eléd mindazt a fájdalmat és nehézséget, amely az elmúlt időszakban ért engem és a családomat. Az igéd azt mondja, rakjunk le minden ránk nehezedő terhet – mert Te gondot viselsz. Te nemcsak segítesz hordozni a terheket, hanem le is veszed a vállunkról, és minden értelmet meghaladó békességet adsz.
Sok mindent nem értek. Nem értem, miért hagyod, hogy megtörténjen ez a sok nehézség. De akkor is bízni fogok benned! Tudom, hogy Te jó vagy és a legnagyobb szeretettel szeretsz. Kérlek, töltsd be a szívem most teljesen reménnyel, hittel, bizalommal! Kérlek, mutass utat! Kérlek, adj helyreállást és bizonyosságot, hogy Te segítesz újult erővel továbbmenni!
Imádkozom a családom egészségéért és a sajátomért. Imádkozom azért, hogy minden becsukódott ajtó helyett nyíljon ki egy új. Minden bizonytalanság, kétely és aggodalom ellenére kijelentem, hogy nincs mitől félnem, mert Te velem vagy. Hálát adok, hogy ebből a helyzetből is a lehető legjobbat hozod ki. Szeretlek, Uram, erősségem!
Ámen."
Áldott napot és erős HITet kívánunk!
Bajzik Cecília @Farkas Anna és Deczki Adrienn
 
Az ima forrása: https://777blog.hu/2020/11/10/ima-ha-remenyre-van-szukseged/
Kép forrása: Pixabay.com
#hit #remény #advent #ima #gyógyír #megtart #hála