Az élet apró örömei #metamorf masszázs

2021.10.05 17:06

A masszázsról mindenkinek más jut eszébe, de általában egy erős kezű masszőr, aki olajjal, vagy krémmel erőteljes, mozdulatokkal, különleges fogásokkal masszírozza végig hátunkat, lábunkat, vagy akár egész testünket.

Van azonban egy masszázs, mely alkalmazása során nem a fizikai erőn van a hangsúly, rendkívül finoman érintjük a test reflexpontjait- a lábon, kézen és a fejen.  Ez a metamorf masszázs.

A metamorf masszázs nagyon hatékony módszer a testi, lelki ellazuláshoz. Szavak nélküli stresszoldó technika, mely a finom érintések által nyugtatja az idegrendszert.

A masszázs alatt a szív terében felhalmozódott érzések, fájdalmak, feszültség és szorongás alól felszabadulva a test és a lélek is megnyugvást talál. A múltban, akár a magzati korban, vagy a közelmúltban átélt traumatikus élmények blokkjai oldódhatnak, a tudatalatti elméből is. Az ily módon kialakuló lelki egyensúly pedig harmonizálja a test működését.

Ha testi, lelki békére vágysz, várlak szeretettel metamorf masszázsra! Már egy alkalom is hatásos blokkok oldására, heti rendszerességgel alkalmazva pedig gyökeres változások indulhatnak el az életedben!

 

Áldott napot kívánok!

Adrienn

 

kép forrása: Ludmilla Diniz a pexels.com oldaláról