Add fel!

2021.02.02 13:15

Ugye sosem gondoltad volna, hogy ezt mondom! Pedig előfordul, hogy szükség lehet feladni valamit: a görcsös ragaszkodást valamihez, az elvárásokat, függőségeket. Vannak olyan helyzetek, melyekre egyszerűen nem találsz megoldást, bárhogy is próbálkozol…

Ezeket mind add fel! Mi történik, amikor feladod őket? Átadod a vezetést a Teremtőnek, az Isteni rendezőnek. Elindulsz az önszeretet útján, elkezded magad tisztelni. Nem az árral szemben úszol, hanem mint egy vitorlást a szél és az áramlat visz előre. Ajtót nyitsz a legfőbb jó befogadására.

Add fel a ragaszkodásodat azokhoz a dolgokhoz, melyek nem szolgálnak Téged! Helyette: Kezdj bele új dolgokba, melyek örömmel töltenek el, és téged szolgálnak!

Add fel a kétségeidet és higgy az álmaidban úgy, mint még soha!

Add fel a régi szokásaidat, melyek nem táplálnak téged! Régi szokásaid helyett keress olyan szokásokat, melyek az egészséges, boldog élethez visznek és az új szenvedélyed lehet!

Add fel a függő kapcsolatokat! Alakítsd át őket szeretetteljes kapcsolatokká, vagy keress új kapcsolatokat!

Add fel az irreális elvárásaidat másokkal és önmagaddal szemben! Fogadj el mindent! Minden, ami történik rendben van. Lehet, hogy kellemetlen, vagy bántó- és ezért nagy tanítás! Tapintatosan és egyértelműen kommunikáld, amiben változást szeretnél! Ami jó dicsérd őszinte szeretettel!

Félelmetesnek tűnhet, hogy mi történik akkor, ha mindezeket feladod… Ki leszel te ezek nélkül? Most elárulom a titkot: Önmagad leszel! Fényes, szeretetteljes, szerethető, önazonos, boldog!

Tarts ki a jó mellett! Tartsd a Szeretetet és a Hitet! Állj ki Önmagadért!

Áldott napot kívánok!

Adrienn

Kép forrása: pixabay.com